Парасофтин | Натусана

Додатоци во исхрана

Пилинг за стапала

Парасофтин

320ден

Чорапите Парасофтин претставуваат иновативно решение за ефикасна нега на кожата на стапалата. Во зависност од степенот на оштетување на стапалата, активните состојки продираат длабоко и го омекнуваат здебелениот површински слој на кожата. Комплексот од растителни екстракти, уреа и алантоин ја хидрира сувата кожа, ја помага регенерација и има ефект на мазнење и омекнување. AHA и BHA киселините го стимулираат процесот на обнова и ефикасна регенерација на кожата. Внимателно избраните состојки обезбедуваат интензивна хидратација на нозете, давајќи им мазен, чист и префинет изглед со видлив ефект после 7 дена од употребата.

-+

Product Info Tabs

Опис

Чорапите Парасофтин претставуваат иновативно решение за ефикасна нега на кожата на стапалата. Во зависност од степенот на оштетување на стапалата, активните состојки продираат длабоко и го омекнуваат здебелениот површински слој на кожата. Комплексот од растителни екстракти, уреа и алантоин ја хидрира сувата кожа, ја помага регенерација и има ефект на мазнење и омекнување. AHA и BHA киселините го стимулираат процесот на обнова и ефикасна регенерација на кожата. Внимателно избраните состојки обезбедуваат интензивна хидратација на нозете, давајќи им мазен, чист и префинет изглед со видлив ефект после 7 дена од употребата.Пакување: 1 пар чорапи (универзална големина) + активна супстанција во форма на гел 40 ml (2 x 20 ml во секој чорап)..

Парасофтин е производ наменет за употреба на стапалата!Не се препорачува употреба ако имате осип, рани, егземи, габи или други кожни проблеми, а исто така и ако страдате од дијабетес.Препорачливо е пред употреба да нанесете мала количина од течноста на кожата, за да се исклучи евентуална алергиска реакција на некоја од состојките. Ако се појави иритација, чешање или црвенило на местото на апликација, треба да престанете со употребата на производот.Да не се користи на други делови на телото освен стапалата.Производот е наменет за еднократна употреба и треба да се искористи веднаш по отворањето на кесичките. По употреба фрлете ги чорапите.

Користете го производот во согласност со упатствата за употреба. Постапката може да се повтори најрано по 30 дена од претходната употреба.