Ултимативен фит предизвик 2019 (финале) | Натусана
Mon, 07/15/2019 - 12:26

Ултимативен фит предизвик 2019 (финале)

Финалниот фит предизвик за најдобрите натпреварувачи од двете полуфиналиња ги детерминираше тројцата физички и психички најспремни учесници кои успеаа да го совладаат предизвикот на Elena Bubalo! Честитки за: Игор Пирковски, Даница Митаковска и Христијан Пејковски!