Ултимативен ФИТ предизвик 2019 - Царевец | Натусана
Mon, 06/10/2019 - 15:31

Ултимативен ФИТ предизвик 2019 - Царевец

Првиот полуфинален натпревар од ултимативниот фит предизвик со Allga San и Елена Бубало помина во многу забава, дружење и јако вежбање! Натпреварувачите со полна сила го прифатија предизвикот, а најдобрите си обезбедија место во финалниот натпревар! Честитки за: Ема Димитрова, Лилјана Крстевска, Игор Пирковски и Александар Кочовски!