Услови за испорака | Натусана

Услови за испорака

Вашата порачка ќе биде доставена до адресата која ќе ја наведете како адреса за испорака, во границите на Република Северна Македонија.
Времето на испорака е во период од 48 часа и најчесто не е подолго од 72 часа, освен во случај на викенд денови или државни неработни денови.
За достава на Вашата пратка ја користиме дистрибутивна мрежа на Карго експрес и истата ќе биде доставена до адресата која ќе ја наведете за испорака, секој ден (освен недела или државни неработни денови) во период до 72 часа.
Испораката е бесплатна за нарачака со минимум вредност од 950 ден.

За повеќе информации или за проблеми при испораката ве молиме да не контактирате на info@natusana.com.mk  
Ви благодариме!