Парусан шампон против првут | Натусана

Козметички препарати за нега на лице и тело, сите со врвен квалитет и направени од внимателно одбрани природни состојки.

Шампон

Парусан шампон против првут

633ден

Разликуваме сув и мрсен првут.Кај сувиот првут лушпите се мали и видливи на косата и скалпот. Предизвикува непријатност и е придружен со чешање.Нашиот специјално дизајниран шампон е  прилагоден токму за овој проблем со површински активни супстанции и формула која ја одржува  киселинската бариера на кожата непроменета:маслиновото масло се грижи за иритирана кожа, маслото од нане го смирува чешањето и го освежува скалпот.Хранливите материи и фармацевтски кофеин дополнително го смируваат скалпот.Погоден за секаков тип коса. 

-+

Product Info Tabs

Опис

Разликуваме сув и мрсен првут.Кај сувиот првут лушпите се мали и видливи на косата и скалпот. Предизвикува непријатност и е придружен со чешање.Нашиот специјално дизајниран шампон е  прилагоден токму за овој проблем со површински активни супстанции и формула која ја одржува  киселинската бариера на кожата непроменета:маслиновото масло се грижи за иритирана кожа, маслото од нане го смирува чешањето и го освежува скалпот.Хранливите материи и фармацевтски кофеин дополнително го смируваат скалпот. Погоден за секаков тип коса.