Хијалурон серум концентрат против брчки + волумен филер | Натусана

Козметички препарати за нега на лице и тело, сите со врвен квалитет и направени од внимателно одбрани природни состојки.

Крем

Хијалурон серум концентрат против брчки + волумен филер

687ден

Активен хијалуронски концентрат Anti-Wrinkle + Volume Filler со вкрстено поврзана хијалуронска киселина

Моментално намалување на брчките преку оптимално складирање на хијалурон во брчките

Особено стабилен хијалурон против ензимската деградација (ја инхибира хијалуронидазата)

-+

Product Info Tabs

Опис

Клучни компоненти во составот:

Натриум хијалуронат - афинитет за врзување поголема количина на вода со што се овозможува  хидрирање на кожата - еластичност, измазнување, помлад и поздрав изглед.

Глицерин - ја хидрира кожата и и дава сјај.

 

  • Ги редуцира брчките со моментален ефект
  • Ги пополнува брчките од внатрешната страна на кожата
  • Ја хидрира кожата
  • Со вкрстено поврзана хијалуронска киселина
  • Моментално намалување на брчките преку
  • Моменталниот ефект е клинички докажан

 

Повеќе информации

 

*Нежна текстура

*Хијалурон со фармацевтски квалитет

*Брзо се апсорбира

*Пријатен свеж мирис

*Не масти

*Волумен одвнатре

*Без конзерванси

*Дерматолошки тестирано