Лакалут Актив | Натусана
Mon, 05/04/2020 - 09:46

Лакалут Актив

LACALUT Аktiv со својата единствена  формула на активни состојки,  забележително ја зацврстува гингивата и докажано го спречува развојот на пародонтопатија, а воедно штити од кариес. Ефикасноста на оваа паста е клинички докажана.