ЛАКАЛУТ мулти-ефект плус витамини и минерали паста за заби | Натусана

Компетентна нега на забите и усната празнина. 

Паста за заби

ЛАКАЛУТ мулти-ефект плус витамини и минерали паста за заби

176ден

Lacalut multi-effect PLUS нуди комплетна заштита за вашите заби. Збогатена е со витамин Ц и Б12 за здрави заби и отпорна гингива, и додаток на минерали, за заби поотпорни на киселини и реминерализација на забниот емајл.

-+

Product Info Tabs

Опис

Lacalut multi-effect PLUS нуди комплетна заштита за вашите заби. Збогатена е со витамин Ц и Б12 за здрави заби и отпорна гингива, и додаток на минерали, за заби поотпорни на киселини и реминерализација на забниот емајл. Формула 5 во 1 мулти-комплекс за: 

  • здрава гингива
  • бели заби
  • цврст емајл
  • заштита од кариес
  • свеж здив