Лакалут JUNIOR 6+ години | Натусана

Компетентна нега на забите и усната празнина. 

Детска линија

Лакалут JUNIOR 6+ години

160ден

ЛАКАЛУТ JUNIOR 6+, паста за млечни и млади трајни заби кај деца над 6 години. Без шеќер, со пријатен вкус на јаболко и ментол.

Содржи ксилитол и флуориди за зацврстување на забниот емајл и заштита од кариес и штетни киселини

Содржи натриум флуорид (1400ppm).

Состав (INCI): означен на пакувањето.

Пакување: 1 ПЕ туба x 55 ml/кутија

-+

Product Info Tabs

Опис

ЛАКАЛУТ JUNIOR 6+, паста за млечни и млади трајни заби кај деца над 6 години. Без шеќер, со пријатен вкус на јаболко и ментол.

Содржи ксилитол и флуориди за зацврстување на забниот емајл и заштита од кариес и штетни киселини.

Содржи натриум флуорид (1400ppm).

Состав (INCI): означен на пакувањето.

Пакување: 1 ПЕ туба x 55 ml/кутија