Лакалут Флора четка за заби | Натусана

Компетентна нега на забите и усната празнина. 

Четка за заби

Лакалут Флора четка за заби

187ден

Lacalut Flora четка за заби со специјални влакна кои достигнуваат и во тешко достапните делови во устата и интерденталниот простор. Содржат сребрени јони кои оневозможуваат развој на бактериите и обезбедуваат долготрајна заштита од бактериска контаминација и поголема трајност на четката. Чистачот за јазик помага при отстранување на бактериите од јазикот и обезбедува свеж здив.

-+

Product Info Tabs

Опис

Lacalut Flora четка за заби со специјални влакна кои достигнуваат и во тешко достапните делови во устата и интерденталниот простор. Содржат сребрени јони кои оневозможуваат развој на бактериите и обезбедуваат долготрајна заштита од бактериска контаминација и поголема трајност на четката. Чистачот за јазик помага при отстранување на бактериите од јазикот и обезбедува свеж здив.