Лакалут Актив гам протект & сензитивити паста за заби 75ml | Натусана

Компетентна нега на забите и усната празнина. 

Паста за заби

Лакалут Актив гам протект & сензитивити паста за заби 75ml

272ден

ЛАКАЛУТ АКТИВ ГАМ ПРОТЕКТ & СЕНЗИТИВИТИ медицинска паста за заби со специјална формула за зајакнување на гингивата и заштита од воспаление и крварење, со флуориди за  заштита против кариес и нежни честички за чистење на забниот емајл. Наменета за пречувствителни заби, ја намалува болната пречувствителност при топли и ладни дразби, слатка или кисела храна и пијалоци.

-+

Product Info Tabs

Опис

ЛАКАЛУТ АКТИВ ГАМ ПРОТЕКТ & СЕНЗИТИВИТИ медицинска паста за заби со специјална формула за зајакнување на гингивата и заштита од воспаление и крварење, со флуориди за  заштита против кариес и нежни честички за чистење на забниот емајл. Наменета за пречувствителни заби, ја намалува болната пречувствителност при топли и ладни дразби, слатка или кисела храна и пијалоци. За возрасни. Содржи стронциум ацетат. Содржи флуориди (1450ppm). Пакување: туба x75ml.