Lacalut XXS интердентална четка x 5 | Натусана

Компетентна нега на забите и усната празнина. 

Четка за заби

Lacalut XXS интердентална четка x 5

205ден

Lacalut интердентални четкички се произведени од најквалитетни материјали, хируршка жица која е лесно свитлива, а отпорна на кршење. Ергономска рачка овозможува лесно ракување, дури и за почетници. Достапни се во 4 различни големини

-+

Product Info Tabs

Опис

Интерденталните четкички се важно средство во животот на сите оние чија усна празнина бара дополнителна хигиена, било да се работи за природни заби или лица со вештачки конструкции. Интерденталните четкички се наменети за чистење и одржување на просторот помеѓу природните заби, каде пристапот со обична четка е отежнат или невозможен. Исто така тие се незаменлив алат при чистењето на просторот под и околу вештачките мостови и коронки, како и фиксните ортодонтски апарати.

Lacalut интердентални четкички се произведени од најквалитетни материјали, хируршка жица која е лесно свитлива, а отпорна на кршење. Ергономска рачка овозможува лесно ракување, дури и за почетници. Достапни се во 4 различни големини

големина XXS, дијаметар 1,7 mm