Lacalut whitening мицеларен раствор за уста 500ml | Натусана

Компетентна нега на забите и усната празнина. 

Раствор за нега на усната празнина

Lacalut whitening мицеларен раствор за уста 500ml

272ден

Го разложува забниот плак и ги отстранува површинските дамки на забите. Содржи антимикробен активен комплекс за подобра оралната хигиена, намален број на бактерии и превенција од кариес. Ваквиот начин на дејство има  долготраен ефект, нежен е за забниот емајл и гингивата. За цврсти и природно бели заби.

-+

Product Info Tabs

Опис

Го разложува забниот плак и ги отстранува површинските дамки на забите. Содржи антимикробен активен комплекс за подобра оралната хигиена, намален број на бактерии и превенција од кариес. Ваквиот начин на дејство има  долготраен ефект, нежен е за забниот емајл и гингивата. За цврсти и природно бели заби.