Lacalut white & repair | Натусана

Компетентна нега на забите и усната празнина. 

Паста за заби

Lacalut white & repair

215ден

Lacalut white & repair пастата за заби содржи специјална формула на активни состојки за природно избелување на забите и дентална грижа.
- чисти
- заштитува
- реминерализира

-+

Product Info Tabs

Опис

Lacalut white & repair пастата за заби содржи специјална формула на активни состојки за природно избелување на забите и дентална грижа.
- чисти
- заштитува
- реминерализира