Lacalut white раствор | Натусана

Компетентна нега на забите и усната празнина. 

Раствор за нега на усната празнина

Lacalut white раствор

303ден

Lacalut white, раствор за нега на усната празнина е производ создаден да го дополни и продолжи ефектот на Lacalut white пастата за заби. Одберете ја оваа комбинација за да го решите проблемот со стекнатите дамки.

Комбинација на активни состојки кои го забавуваат формирањето на забен плак и дополнително штитат од кариес.

-+

Product Info Tabs

Опис

Секојдневното консумирање на обоени пијалаци и храна, кафе, чај, црвено вино… никотин ја изменуваат природната боја на забниот емајл, препокривајќи ја со жолтеникаво – кафеави дамки.

Lacalut white, раствор за нега на усната празнина е производ создаден да го дополни и продолжи ефектот на Lacalut white пастата за заби. Одберете ја оваа комбинација за да го решите проблемот со стекнатите дамки.

Комбинација на активни состојки кои го забавуваат формирањето на забен плак и дополнително штитат од кариес.

Особено препорачлив кај лица со вештачки протетски конструкции, коронки и мостови, како и фиксни ортодонтски апаратчиња.