Lacalut white гратис 33% | Натусана

Компетентна нега на забите и усната празнина. 

Паста за заби

Lacalut white гратис 33%

182ден

Кафе, чај, цигари, вино… секојдневно ги пребојуваат Вашите заби, кои губат од својот сјај и белина. Белите заби се одраз на здрав и успешен човек, затоа постои Lacalut white.

Третман и превенција со Lacalut white

Најбезбеден, најевтин и најефикасен начин за природно бели заби е изборот на високо квалитетна паста за заби.

-+