Lacalut white четка за заби | Натусана

Компетентна нега на забите и усната празнина. 

Четка за заби

Lacalut white четка за заби

176ден

Специјално дизајнирана четка чии влакна имаат специјални завршетоци кои ефикасно ги отстрануваат дамките од површината на забите предизвикани од цигари,обоена храна, кафе, чај, вино.

-+

Product Info Tabs

Опис

Специјално дизајнирана четка чии влакна имаат специјални завршетоци кои ефикасно ги отстрануваат дамките од површината на забите предизвикани од цигари,обоена храна, кафе, чај, вино…И што е најважно – без ни малку да го оштетат забниот емајл.
Совет – Четката за заби треба да се менува на секои 3 месеци.