Lacalut teens 8+ паста за заби | Натусана

Компетентна нега на забите и усната празнина. 

Детска линија

Lacalut teens 8+ паста за заби

161ден

Двојна заштита за новите, трајни заби. Оптимална концентрација на органски и неоргански флуориди која обезбедува минерализација и заштита од кариес. Вкус на лимон и мента во микрокапсули кој миењето на забите го претвора во вистинско чувство на свежина.

-+

Product Info Tabs

Опис

Двојна заштита за новите, трајни заби. Оптимална концентрација на органски и неоргански флуориди која обезбедува минерализација и заштита од кариес. Вкус на лимон и мента во микрокапсули кој миењето на забите го претвора во вистинско чувство на свежина.

Содржина на флуориди 1400 ppm.

Пакување: 50 ml