Lacalut tartar protection мицеларен раствор против забен камен 500ml | Натусана

Компетентна нега на забите и усната празнина. 

Раствор за нега на усната празнина

Lacalut tartar protection мицеларен раствор против забен камен 500ml

272ден

Со антимикробен активен комплекс за подобра оралната хигиена, намален број на бактерии и превенција од кариес. Иновативна формула за отстранување на забен плак и забен камен дури и во места недостапни за четкање, активна заштита од кариес и гингивит. Ваквиот начин на дејство има продолжен ефект и остава долготраен свеж здив.

-+

Product Info Tabs

Опис

Со антимикробен активен комплекс за подобра оралната хигиена, намален број на бактерии и превенција од кариес. Иновативна формула за отстранување на забен плак и забен камен дури и во места недостапни за четкање, активна заштита од кариес и гингивит. Ваквиот начин на дејство има продолжен ефект и остава долготраен свеж здив.