Lacalut sensitive мицеларен раствор за уста 500ml | Натусана

Компетентна нега на забите и усната празнина. 

Раствор за нега на усната празнина

Lacalut sensitive мицеларен раствор за уста 500ml

272ден

За одржување хигиена во меѓузабните простори и отстранување на забниот плак потребно е детално и темелно чистење. Лакалут растворите за уста со иновативна мицеларна технологија овозможуваат привлекување на бактериите од тешко достапни места, врзување во мали и подвижни мицели кои лесно се отстрануваат.

-+

Product Info Tabs

Опис

За нега на пречувствителни заби и гингива. Се употребува пред или после четкање на забите. Употребен пред четкање, придонесува за намалување на болното чувство при четкање и го разложува забниот плак (главен причинител на кариес и гингивит). Употребен после четкање, превенира таложење на забен камен и воспаление на гингивата.