Lacalut sensitive четка за заби | Натусана

Компетентна нега на забите и усната празнина. 

Четка за заби

Lacalut sensitive четка за заби

146ден

Специјално дизајнирана четкичка со многу меки влакна со заоблени завршетоци ефикасно ги чисти Вашите заби, без да предизвика болни сензации и непријатност при четкањето.

-+

Product Info Tabs

Опис

За пречувствителни заби

Чувствителни заби кои болно реагираат дури и на студен воздух, бараат специјален третман при четкањето, кој благодарение на Lacalut sensitive, четкичка за заби ќе претставува вистинско уживање.

Карактеристики – Специјално дизајнирана четкичка со многу меки влакна со заоблени завршетоци ефикасно ги чисти Вашите заби, без да предизвика болни сензации и непријатност при четкањето.

Совет – Четката за заби треба да се менува на секои 3 месеци.