Lacalut multi-effect мицеларен раствор за уста 500ml | Натусана

Компетентна нега на забите и усната празнина. 

Раствор за нега на усната празнина

Lacalut multi-effect мицеларен раствор за уста 500ml

272ден

Со 6 во 1 иновативна формула која овозможува: 

 • редукција на забен плак,
 • борба против бактериите,
 • заштита од кариес,
 • грижа за гингивата,
 • природна белина на забите и 
 • свеж здив.
-+

Product Info Tabs

Опис

Со 6 во 1 иновативна формула која овозможува: 

 • редукција на забен плак,
 • борба против бактериите,
 • заштита од кариес,
 • грижа за гингивата,
 • природна белина на забите и 
 • свеж здив.