Lacalut конец за заби | Натусана

Компетентна нега на забите и усната празнина. 

Kонец за заби

Lacalut конец за заби

177ден

Lacalut забниот конец е идеален за секојдневно чистење на просторот меѓу забите, и е лесен за користење дури и за почетници и деца над 9 години. 

-+

Product Info Tabs

Опис

Lacalut забниот конец е идеален за секојдневно чистење на просторот меѓу забите, и е лесен за користење дури и за почетници и деца над 9 години. Совршено го чисти плакот и остатоците од храна меѓу забите.
Пакувањето содржи 50 метри конец, што соодветствува на 4 месеци секојдневна употреба.