Lacalut herbal гел | Натусана

Компетентна нега на забите и усната празнина. 

Паста за заби

Lacalut herbal гел

178ден

Гел за заби со 5 посебно одбрани билки кои ги штитат и зацврстуваат забите и непцето.

-+

Product Info Tabs

Опис

Гел за заби со 5 посебно одбрани билки кои ги штитат и зацврстуваат забите и непцето. Ефикасна паста во борба против кариес и плак со интензивна пријатна арома на билки, за екстра свеж здив. За превентивна нега.