Lacalut duo clean четка за заби | Натусана

Компетентна нега на забите и усната празнина. 

Четка за заби

Lacalut duo clean четка за заби

149ден

Карактеристики – Оваа четка за заби овозможува двојно дејство. Работен дел  од средно тврди X-вкрстено поставени влакна кои ефикасно го чистат забните површини и меѓузабните простори. На задната страна се наоѓа мек гумен дел за нежно отстранување на бактериските наслаги од површината на јазикот.

-+

Product Info Tabs

Опис

Дури и ако сте од оние среќници кои немаат проблеми со здравјето на забите, тоа не значи дека не треба да им ја овозможите заслужената нега. За Вас е тука Lacalut DUO CLEAN, специјално изработена од DuPond влакна со средна тврдост (медиум) и ергономска рачка.

Карактеристики – Оваа четка за заби овозможува двојно дејство. Работен дел  од средно тврди X-вкрстено поставени влакна кои ефикасно го чистат забните површини и меѓузабните простори. На задната страна се наоѓа мек гумен дел за нежно отстранување на бактериските наслаги од површината на јазикот.

Совет – Четката за заби треба да се менува на секои 3 месеци.