Lacalut четка 4+ | Натусана

Компетентна нега на забите и усната празнина. 

Детска линија

Lacalut четка 4+

143ден

Формирањето на детските заби започнува уште пред раѓањето. Првото запче никнува околу шестиот месец, а сите дваесет млечни заби се изникнати до третата година. Периодот и редоследот на никнување можат да варираат. Трајните заби почнуваат да никнуваат околу шестата година.

-+

Product Info Tabs

Опис

Специјални влакна со тенки врвови за отстранување на плакот и од најнедостапните места

Ергономски дизајн

Достапна во повеќе бои