Lacalut basic | Натусана

Компетентна нега на забите и усната празнина. 

Паста за заби

Lacalut basic

156ден

Благодарение на благотворното дејство на специјалната Лакалут формула Бејзик пастата целосно штити од:

– Кариес, со доволна концентрација на натриум флуорид (1176ppm);

– Пародонтопатија и други воспаленија на гингивата, со веќе докажаната состојка од Лакалут Актив пастата за осетно зацврстување на гингивата– алуминиум лактат;

– Непријатен здив и плак, со природниот екстракт од куркума кој природно делува против бактериите и другите микроорганизми.

-+

Product Info Tabs

Опис

Нова паста за секојдневна целосна заштита на забите и усната шуплина по уште попристапна цена!

Благодарение на благотворното дејство на специјалната Лакалут формула

Бејзик пастата целосно штити од:

– Кариес, со доволна концентрација на натриум флуорид (1176ppm);

– Пародонтопатија и други воспаленија на гингивата, со веќе докажаната состојка од Лакалут Актив пастата за осетно зацврстување на гингивата– алуминиум лактат;

– Непријатен здив и плак, со природниот екстракт од куркума кој природно делува против бактериите и другите микроорганизми.

За силни заби, здрави непца и звеж здив – LACALUT BASIC секој ден!