Lacalut baby четка до 4 години | Натусана

Компетентна нега на забите и усната празнина. 

Детска линија

Lacalut baby четка до 4 години

121ден

Формирањето на детските заби започнува уште пред раѓањето. Првото запче никнува околу шестиот месец, а сите дваесет млечни заби се изникнати до третата година. Периодот и редоследот на никнување можат да варираат. Трајните заби почнуваат да никнуваат околу шестата година.

-+

Product Info Tabs

Опис

Мала глава обложена со мека гума за заштита од повреди при невешто миење на забите кај најмалите дечиња

Соодветно меки влакна за отстранување на забниот плак и масажа на гингивата

Достапна во повеќе бои за дополнителна мотивација