Lacalut baby 0-4 паста за заби | Натусана

Компетентна нега на забите и усната празнина. 

Детска линија

Lacalut baby 0-4 паста за заби

177ден

За нега и заштита на млечни заби. Ефикасно го отстранува забниот плак и ги штити млечните заби и чувствителни детски заби од кариес благодарение на аминфлуоридот (олафлур). Витамините A и E ја подобруваат негата на гингивата. Без додаток шеќер. Прекрасен вкус на малина.

-+

Product Info Tabs

Опис

За нега и заштита на млечни заби. Ефикасно го отстранува забниот плак и ги штити млечните заби и чувствителни детски заби од кариес благодарение на аминфлуоридот (олафлур). Витамините A и E ја подобруваат негата на гингивата. Без додаток шеќер. Прекрасен вкус на малина.

Содржина на флуориди 250 ppm.

Пакување: 50 ml