Lacalut aktiv gentle white | Натусана

Компетентна нега на забите и усната празнина. 

Паста за заби

Lacalut aktiv gentle white

272ден

Lacalut aktiv gum protection & gentle white – медицинска паста за нежно избелување на забите и заштита на гингивата.

Содржи активна формула за зацврстување на гингивата, заштита од воспаление и крварење, како и хијалуронски комплекс за поттикнување на природната одбрана на гингивата.

Иновативнен начин на избелување на забите - помага во нежно и ефикасно отстранување на дамките и постигнување на природна белина на забите благодарение на специјални протеолитички ензими.

Содржи флуориди (1400 ppm) и минерали кои штитат од кариес и деминерализација на забите. 

-+

Product Info Tabs