Lacalut aktiv четка за заби | Натусана

Компетентна нега на забите и усната празнина. 

Четка за заби

Lacalut aktiv четка за заби

171ден

Специјално изработената четкичка од меки влакна со тенки конусни врвови кои темелно ги чистат и продираат во најнедостапните места и просторот меѓу забите. Воедно вршат блага масажа на непцата, со што се поттикнува циркулацијата. Особено е пријатна заради подвижната двокомпонентна дршка со вдлабнатина за палецот.

-+

Product Info Tabs

Опис

За воспалени непца, склони кон крварење

Изборот на соодветна четка е многу важен сегмент при четкањето на забите кој не смее да се потцени и мора да биде во согласност со состојбата во Вашата уста. Погрешниот избор на најважниот алат при четкањето може да Ви предизвика болно и непријатно чувство, повреда на Вашите чувствителни непца, што води кон страв и одбегнување на таа здрава навика. За да тоа не се случи тимот на Lacalut Ви ја нуди Lacalut aktiv четкичката за заби.

Карактеристики – Специјално изработената четкичка од меки влакна со тенки конусни врвови кои темелно ги чистат и продираат во најнедостапните места и просторот меѓу забите. Воедно вршат блага масажа на непцата, со што се поттикнува циркулацијата. Особено е пријатна заради подвижната двокомпонентна дршка со вдлабнатина за палецот.

Совет – Четката за заби треба да се менува на секои 3 месеци.