Lacalut aktiv | Натусана

Компетентна нега на забите и усната празнина. 

Паста за заби

Lacalut aktiv

171ден

LACALUT Аktiv со својата единствена  формула на активни состојки,  забележително ја зацврстува гингивата и докажано го спречува развојот на пародонтопатија, а воедно штити од кариес. Ефикасноста на оваа паста е клинички докажана.

-+

Product Info Tabs

Опис

LACALUT Аktiv со својата единствена  формула на активни состојки,  забележително ја зацврстува гингивата и докажано го спречува развојот на пародонтопатија, а воедно штити од кариес. Ефикасноста на оваа паста е клинички докажана.

Во кој случај Лакалут актив е вистинскиот избор за Вас – Воспалени непца склони кон крварење (гингивитис), забен камен, повлечена гингива со соголени забни вратови (слика на “издолжени заби”), присуство на пародонтални џебови кои често се воспалуваат, напредната пародонтопатија со расклатеност на забите.

Пакување: 75 ml