Lacalut | Натусана

Lacalut

Компетентна нега на забите и усната празнина

Дејство кое ќе го почувствувате веднаш:

  • Забележливо ja зацврстува гингивата
  • Го спречува настанувањето на парадонтопатијата
  • Го сопира крварењето
  • Делува антибактериски

Зошто Lacalut?

  • 80 години развој и истражување од страна на експертите во лабораторијата DR.THEISS
  • Висококвалитетни состојки
  • Современа технологија за производство
  • Единствена комбинација на активни материи
  • Делување потврдено од клинички студии

и секако…

милиони пациенти во 52 земји во светот, како најдобра препорака за нашите пасти.