Имуно Тајс перорални капки, раствор 50мл | Натусана

Фармацевтските производи со врвен квалитет направени од строго селектирани природни состојки. 

Перорална течност

Имуно Тајс перорални капки, раствор 50мл

273ден

Имуно Тајс се употребува за активирање на одбранбената моќ на телото и за превенција од заразни заболувања.

Имуно Тајс е традиционален хербален лек и се употреба во случај на наведените индикации врз основа на неговата долгогодишна употреба.

-+

Product Info Tabs

Опис

“Пред употреба внимателно да се прочита упатството! За индикациите, ризикот од употребата и несаканите дејства на лекот консултирајте се со Вашиот лекар или фармацевт”

ШТО ПРЕТСТАВУВА ИМУНО ТАЈС И ЗА ШТО СЕ УПОТРЕБУВА?

Имуно Тајс се употребува за активирање на одбранбената моќ на телото и за превенција од заразни заболувања.

Имуно Тајс е традиционален хербален лек и се употреба во случај на наведените индикации врз основа на неговата долгогодишна употреба.

Мора да се обратите на лекар доколку не се чувствувате подобро или се чувствувате полошо после 10 дена од употребата на лекот.

СОДРЖИНА НА ПАКУВАЊЕТО И ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Што содржи Имуно Тајс

- Активна супстанција е ехинацеа матична тинктура (Echinacea mother tincture).

100 g содржи 33,3 g ехинацеа матична тинктура (Echinacea angustifolia DC. Et/aut Echinacea pallida Nutt.).

- Помошни супстанции се етанол 96 % V/V и вода.

 

Како изгледа Имуно Тајс и содржина на пакувањето

Бледо жолто-зелена течност со ароматичен мирис и карактеристичен вкус со чувство на жарење.

Темно стаклено шише (50 ml) затворено со пластичен затворач на навртување и вметната капалка.

 

Наччин на издавање на лекот

Лекот се издава во аптека без рецепт.

За повеќе информации, предупредувања и несакани дејства Ве молиме прочитајте го целото упатство.