Dr. Theiss невен специјален крем | Натусана

Фармацевтските производи со врвен квалитет направени од строго селектирани природни состојки. 

Крем

Dr. Theiss невен специјален крем

261ден

Помага за зараснување на рани, убоди од инсекти, изгореници, алергии

Невенот, Calendula officinalis L. (Asteraceae), од дамнина е познат како скапоцено лековито средство. Тој цвета од мај до доцна есен во медитеранските предели, каде со своите големи златно-жолти или портокалови цветови и прекрасниот мирис ги разубавува дворовите.

-+