Dr. Theiss Мултивитамол пастили | Натусана

Фармацевтските производи со врвен квалитет направени од строго селектирани природни состојки. 

Пастили

Dr. Theiss Мултивитамол пастили

128ден

Децата и адолесцентите не размислуваат дали храната која секојдневно ја внесуваат е здрава и богата со витамини. Важно им е само да е вкусна и модерна како на пример “брза храна”. Последиците од ваква неизбалансирана исхрана доаѓаат брзо. Затоа родителите можат навреме да превземат мерки внесувајќи во менито на своите деца храна богата со витамини, минерали и балансни материи. Доколку имате потреба за избалансирана комбинација на витамини во случај на состојби на зголемена нутритивна потреба кај мали деца, училишни деца или кај возрасни (за време на периоди на закрепнување, периоди на интензивен раст или периоди на потреба од подобрување на апетитот), можете да употребите од препаратите од Мултивитамол линијата на Dr. Theiss.

Д-р Тајс Мултивитамол препаратите содржат внимателно одбрана комбинација на витамини, прилагодена на возраста за која се наменети.

-+

Product Info Tabs

Опис

Ве молиме да се придржувате до препорачаната дневна доза. Додатокот на исхрана не е надоместок или замена за избалансирана исхрана.

Упатство за употреба

Пакување:

50 g/кутија