Dr. Theiss Интензивна крема од Ноќниче | Натусана

Фармацевтските производи со врвен квалитет направени од строго селектирани природни состојки. 

Крем

Dr. Theiss Интензивна крема од Ноќниче

355ден

Dr. Theiss интензивната крема од ноќниче со висока доза (21%) на масло од ноќниче е особено погодна за погодените суви и оштетени делови на кожата. Таа ја снабдува кожата со есенцијалните масни киселини и ја стабилизира нејзината заштитна функција.

-+

Product Info Tabs

Опис

Dr. Theiss интензивната крема од ноќниче со висока доза (21%) на масло од ноќниче е особено погодна за погодените суви и оштетени делови на кожата. Таа ја снабдува кожата со есенцијалните масни киселини и ја стабилизира нејзината заштитна функција. Идеална е за нега и третирање на посилно изразениот дерматитис во подрачјето кај пелените и кај посилните промени предизвикани од неуродермитис. Специјалната формула за нега го ублажува или сосема го смирува чешањето и интензивно ја обезбедува кожата со потребната маснотија.

Пакување: 50 g