Д-р Тајс Шведска горчливка 100 мл | Натусана

Фармацевтските производи со врвен квалитет направени од строго селектирани природни состојки. 

Сируп

Д-р Тајс Шведска горчливка 100 мл

314ден

Д-р Тајс Шведска горчливка - билен еликсир

додаток на исхрана

Морското оревче (Myristica fragrans) придонесува во нормална дигестивна функција.

-+

Product Info Tabs

Опис

Состав: вода; алкохол; глицерин; семе од морско оревче (Myristica fragrans) 1,5%; корен од вилино сито (Carlina acaulis); мана (сок од црн јасен) (Fraxinus ornus); природни ароми; корен од ангелика (Angelica archangelica); корен од исијот (Curcuma zedoaria); мира (Commiphora molmol); корен од валеријана (Valeriana officinalis); корен од линцура (Gentiana lutea); кора од цејлонски цимет (Cinnamomi cortex ceyl.); боја: карамела сулфит-амонијак; цвет од морско оревче (Myristica fragrans); плод од кардамом (Elettaria cardamomum); камфор (Camphor nat.); устенца од цвет на шафран (Crocus sativus).