Д-р Тајс ХербалСепт Имуно, лижавчиња за деца | Натусана

Фармацевтските производи со врвен квалитет направени од строго селектирани природни состојки. 

Лижавчиња

Д-р Тајс ХербалСепт Имуно, лижавчиња за деца

232ден

Достапен во аптеки и специјализирани продавници

Додаток на исхрана со растителни екстракти и витамин Ц.

Д-р Тајс ХербалСепт имуно е додаток на исхрана во форма на лижавчиња. Идеална фармацевтска форма за лесна употреба, прилагодена за најмалата популација. Содржи екстракт од бозел, екстракт од волчји трн и витамин Ц.

Екстрактите од бозел и волчји трн го поддржуваат имунолошкиот систем. Витамин Ц придонесува за нормална функција на имунолошкиот систем.

-+

Product Info Tabs

Опис

Додаток на исхрана              

Додатоците на исхрана не треба да се употребуваат како замена за разновидна и избалансирана исхрана како и здрав начин на живот.

Д-р Тајс ХербалСепт имуно е додаток на исхрана во форма на лижавчиња.Идеална форма за лесна употреба, прилагодена за најмалата популација. Содржи екстракт од бозел, екстракт од волчји трн и витамин Ц.

Витаминот Ц придонесува за нормална функција на имунолошкиот систем.

Екстрактите од бозел и волчји трн го поддржуваат имунолошкиот систем.

Состојки: шеќер; глукозен сируп; прашок од концентриран сок од цреша; екстракт од бозел; екстракт од волчји трн; натриум аскорбат (витамин Ц); екстракт од горчлив портокал; регулатор на киселост: лимонска киселина; природна арома; боја: антоцијанин; вода; малтодекстрин.

Содржина на пакувањето

6 лижавчиња 10 g; Нето количина: 60 g