Д-р Тајс Баинвел Гавез маст ПЛУС, 50 ml | Натусана

Фармацевтските производи со врвен квалитет направени од строго селектирани природни состојки. 

Маст

Д-р Тајс Баинвел Гавез маст ПЛУС, 50 ml

300ден

Единствена комбинација на вредни состојки, екстракт од гавез (Symphytum officinale), витамин Е, екстракт од корен на ѓаволска канџа, екстракт од рузмарин и пантенол. Состојките се подготвени во подлога од свинска маст што овозможува лесно впивање и длабоко делување на состојките. Со втривање и масажа помага за опуштање на телото и одржување и подобра состојба на кожата. За интензивна нега и масажа на телото.

-+

Product Info Tabs

Опис

Единствена комбинација на вредни состојки, екстракт од гавез (Symphytum officinale), витамин Е, екстракт од корен на ѓаволска канџа, екстракт од рузмарин и пантенол. Состојките се подготвени во подлога од свинска маст што овозможува лесно впивање и длабоко делување на состојките. Со втривање и масажа помага за опуштање на телото и одржување и подобра состојба на кожата. За интензивна нега и масажа на телото.

Идеален за облоги кои се носат долго време, на пример во текот на ноќта.

*Екстракт од гавез (Symphytum officinale) - обезбедува интензивна стимулација на регенерација и репарација на меките сврзни ткива, кожата, зглобовите.

*Пантенолот и витаминот Е - ја зголемуваат количината на вода во површинските слоеви на кожата, што ја прави кожата помека, помазна и поеластична. Тие ја регенерираат оштетената кожа и помагаат во нејзина повторна епителизација. Локално на кожата ја ублажуваат иритацијата, црвенилото и чешањето.

Пакување: 50 ml