Д-р Тајс Баинвел Гавез крем со алпски билки, 150 ml | Натусана

Фармацевтските производи со врвен квалитет направени од строго селектирани природни состојки. 

Крем

Д-р Тајс Баинвел Гавез крем со алпски билки, 150 ml

355ден

Поседува благ разладувачки ефект врз кожата. Благотворен е за оптеретени мускули и грб.

Ја потпомага циркулацијата благодарение на благотворните природни состојки. Содржи етерични масла од алпски билки (арника, мајчина душица, жалфија, маточина, генцијана, рузмарин), кои традиционално се користат за подготовка на масти за нега на кожа. Има посебно поволно дејство при оптеретени мускули и зглобови. Поволно дејство при болка и има дополнителен ефект кој го обезбедуваат и гавезот и камфорот.

-+

Product Info Tabs

Опис

Поседува благ разладувачки ефект врз кожата. Благотворен е за оптеретени мускули и грб.

Ја потпомага циркулацијата благодарение на благотворните природни состојки. Содржи етерични масла од алпски билки (арника, мајчина душица, жалфија, маточина, генцијана, рузмарин), кои традиционално се користат за подготовка на масти за нега на кожа. Има посебно поволно дејство при оптеретени мускули и зглобови. Поволно дејство при болка и има дополнителен ефект кој го обезбедуваат и гавезот и камфорот.

 

Пакување: 150 g