Д-р Тајс Баинвел Гавез крем, 50 ml | Натусана

Фармацевтските производи со врвен квалитет направени од строго селектирани природни состојки. 

Крем

Д-р Тајс Баинвел Гавез крем, 50 ml

292ден

Содржи специјална комбинација на состојки, екстракт од гавез (Symphytum officinale), капсаицин, масло од сусам, рузмарин и камфор. Се употребува за уморни нозе и грб, со забележителен ефект на загревање. Се произведува според најновите научни сознанија и барања за квалитет. Кога одредени делови од телото, како што се грбот и зглобовите се оптоварат, со масажа и втривање се постигнува ефект на затоплување и олеснување.

-+

Product Info Tabs

Опис

Содржи специјална комбинација на состојки, екстракт од гавез (Symphytum officinale), луто пиперче (капсаицин), масло од сусам, рузмарин, еукалиптус и камфор. Се употребува за уморни нозе и грб, со забележителен ефект на загревање. Се произведува според најновите сознанија и барања за квалитет. Кога одредени делови од телото, како што се грбот и зглобовите се оптоварат, со масажа и втривање се постигнува ефект на затоплување и олеснување.

Екстракт од гавез (Symphytum officinale) - за интензивна стимулација на регенерација и репарација на меките сврзни ткива, кожата, зглобовите и коските со поволно дејство при оптоварени мускули, зглобови и грб.

- поволно делува при мускулно оптоварување и ја потпомага циркулацијата благодарение на благотворните состојки - етеричноте масла и камфорот.

– интензивно загрева по пат на стимулација на терморецепторите на кожата со екстрактот од чили пиперче (капсаицин) што доведува до зголемена прокрвеност на кожата.

Пакување: 50 ml.