Д-р Тајс Баинвел Гавез гел со алпски билки, 150 ml | Натусана

Фармацевтските производи со врвен квалитет направени од строго селектирани природни состојки. 

Гел

Д-р Тајс Баинвел Гавез гел со алпски билки, 150 ml

355ден

Има благ разладувачки ефект врз кожата. Благотворен е за оптеретени мускули и грб. Поволно делува на намалување на болката и воспалението и ја потпомага циркулацијата благодарение на благотворните природни состојки како планинскиот бор и етеричното масло од алпските билки (арника, мајчина душица, жалфија, маточина, рузмарин). Дополнителен ефект обезбедуваат и гавезот и камфорот.

-+

Product Info Tabs

Опис

Поседува благ разладувачки ефект врз кожата. Благотворен е за оптеретени мускули и грб.

Ја потпомага циркулацијата благодарение на благотворните природни состојки. Содржи етерични масла од алпски билки (арника, мајчина душица, жалфија, маточина, генцијана, рузмарин), кои традиционално се користат за подготовка на масти за нега на кожа. Има посебно поволно дејство при оптеретени мускули и зглобови. Поволно дејство при болка и има дополнителен ефект кој го обезбедуваат и гавезот и камфорот.

*Eкстракт од гавез (Symphytum officinale) -  за интензивна стимулација на регенерација и репарација на меките сврзни ткива, кожата, зглобовите и коските со поволно дејство при болка во мускулите, зглобовите и грбот.

*Камфорот - делува на тој начин што ги шири крвните садови во пределот на кожата каде што се нанесува и го зголемува протокот на крв, што предизвикува кратко чувство на печење проследено со пријатно чувство на ладење. Поволно делува при болка во мускулите и зглобовите. 

Пакување: 150 ml