Фармацевтските производи со врвен квалитет направени од строго селектирани природни состојки на Dr. Peter Theiss се создаваат во погоните на компанијата Dr. Theiss Naturwaren во Хомбург, Германија, под мотото „Во хармонија со природата“.

Рекоа за нас