Dr. Theiss | Натусана

Dr. Theiss

Фармацевтските производи со врвен квалитет направени од строго селектирани природни состојки на Dr. Peter Theiss се создаваат во погоните на компанијата Dr. Theiss Naturwaren во Хомбург, Германија, под мотото „Во хармонија со природата“.

Триесетгодишната традиција на производите на Dr. Theiss Naturwaren, водечки светски произведувач на препарати од природни состојки, ги прави едни од најреномираните и најбараните производи во аптеките ширум светот.