Во парк со... Искра Искрич (Подмачкано од Алгасан) | Натусана
Thu, 02/28/2019 - 15:00

Во парк со... Искра Искрич (Подмачкано од Алгасан)

Градски парк и е една од омилените локации за трчање, па затоа се најдовме таму.

Некои од нас ја знаат како Искра Искрич (особено твитерџиите), а некои како Искра од SNR (Skopje Night Running/ Скопско ноќно трчање).

Или, со други зборови, Искра Јовановска е ептен позитивна девојка која е една од тројцата ликови што стојат зад групата “Скопско ноќно трчање”, банда од суперкул дечки што можете да ги видите навечер како трчаат низ Скопските улици. :)

А бидејќи е многу посветена трчачка, Искра покрај тоа што се истегнува по трчање, си користи и Алгасан Мобил гел интензив за опуштање на мускулите. :)