Вежба „Свиткување на торзото“ | Натусана
Thu, 02/21/2019 - 09:59

Вежба „Свиткување на торзото“

Оваа супер вежба  - свиткување на торзото (т.н. „trunk twist“) што ги активира стомачните мускули и е добра за грбот. Полека менувајте ја положбата на нозете од лево на десно, по 20 пати од секоја страна.