Смуди од праска и банана | Натусана
Thu, 02/21/2019 - 09:50

Смуди од праска и банана

Рецепт за освежувачко и крајно хранливо смуди од праска и банана. Доколку не сакате да го правите со јогурт, ставете вода и уживајте!