Склек со ротирање | Натусана
Thu, 02/21/2019 - 09:38

Склек со ротирање

Вежбата склек со ротирање е одличен начин да се активира целиот горен дел од телото (стомачни мускули, мускули на рамена и раце, грбни мускули). Направете најмалку по 10 од секоја страна, наизменично менувајќи ги страните.