Самостојни ултра долги трки со Игор Талевски - подмачкано со Алгасан | Натусана
Thu, 06/17/2021 - 12:53

Самостојни ултра долги трки со Игор Талевски - подмачкано со Алгасан

Нашиот Игор Талевски / CyclingInCeleste ја претставува Македонија на велосипедската трка Trans Am, на која учествуваат 50 велосипедисти од светот и е во должина од неверојатни 6.800 километри! Подмачкан со Allga San, очекуваме Игор успешно да ја комплетира патеката од Орегон до Вирџинија.

Погледнете го мини-серијалот кој го подготвивме за вас и следете ги објавите на нашата Facebook фан страница за да бидете во тек со случувањата и резултатите.

Прв дел:

Втор дел:

Трет дел - опрема и совети:

Резултатите од трката Trans Am и напредокот на нашиот учесник Игор Талевски можете да го следите во живо на овој линк.